KUMAS : Pertubuhan Kulaan Hj Ahmad Saadun

Ikatan Persaudaraan dan Kebajikan Keturunan Hj Ahmad saadun

Majlis RAYA 2008

Perancangan Awal:

Mesyuarat Tajaan KUMAS

Sesi Brainstorming( bg idea utk majukan persatuan)

Cabutan Bertuah ( Proton Saga baru 1.3 untuk dimenangi)

Makan la…

Tentatif jadual yang detail dan muktamad akan diupdate….

KAMI PERLU CADANGAN DAN IDEA ANDA…   SILA KOMEN/RESPONSE 

5 Comments »

  1. […] FOKUS: MAKAN & MEETING:HARI RAYA 4. […]

    Pingback by Fokus: Meeting & Mini Family Day: Hari Raya 4 | Pertubuhan KULAAN Hj AHMAD SAADUN [ KUMAS ] | August 10, 2008 | Reply

  2. Dah time raya…. apa2 yang ada masa raya itu boleh pakat ramai2 bawak sendiri dari rumah… penuh juga rumah tu nanti… tak cukup ruang boleh bincang pakai canopy kot…

    Comment by SUHAIMI | August 11, 2008 | Reply

  3. dlm kedai bawah Che’Siah tu sebenarnay muat ~50 je.. tapi kat tepi umah Che Siah ada 2 kanopi. Kanopi tu Acik Ajis punya.. so dlm perancangan kita tarik itu sekali..

    Comment by ib | August 12, 2008 | Reply

  4. actually kalau nak beri cadangan… banyak. tapi kita buat yg biasa2 je dulu. once kita dah buat… kita tau apa yg perlu improve.

    the main point, enough foof… enough space utk duduk. kalo dah ada canopy kat luar… kena fikirkan plak cara utk org “kat luar” dengar apa org kat “dlm” cakap. nak ada PA system canggih… kang org cakap nak buat konsert plak… so mungkin kena fikir… posisi (kedudukan) yg terbaik… either org yg beri speech tu dok kat muka pintu ke… atau apa2lah yg patut.

    -just my 2 cent

    Comment by dZ | August 17, 2008 | Reply

  5. …foof tu… food la, silap taip

    Comment by dZ | August 17, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: