KUMAS : Pertubuhan Kulaan Hj Ahmad Saadun

Ikatan Persaudaraan dan Kebajikan Keturunan Hj Ahmad saadun

Permintaan Terbuka: Chat Box

Salam Kulaan Sabaratan,

Blogmas ini ada satu problem yang sampai hari ni saya tak dapat selesaikan. CHAT BOX, atau RUANG SEMBANG. Entahlah, saya dah cuba banyak kali, tapi rasanya, Blogmas dah tak bagi kita post HTML code dalam ni, so tak boleh nak masukkan Chat Box.

Saya merayu jika ada sesiapa yang pakar dan boleh membantu, sila contact saya(0134537100). Dulu masa ada Chat Box meriah sikit. Please, kulaan semua, cuba tanyakan pada member yang pakar dan berilmu, kot-kot boleh bantu.

April 12, 2009 - Posted by | Online Help

2 Comments »

  1. salam bro, sy dulu owner lama blogmas.com. tapi disebabkan masalah kewangan+famili sy menjual blogmas.com kepada pembeli dr USA.

    dulu masa sy owner, mmg saya benarkan member utk letakkan chatbox dan adsense. sbb masa tu sy tidak pentingkan keuntungan pun.

    skrg sy betul2 menyensal sbb amik jln singkat dgn menjual blogmas.com. tambah2 bila tgk makin ramai user komplen kelemahan blogmas yg tak sama mcm dulu.

    sy jumpa url bro pun dekat forum bicarajutawan. sy baru daftar kat sana. nickname adar juga.

    Comment by adar | April 13, 2009 | Reply

  2. maaf la… teman pun x reti!

    Comment by dZ | April 14, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: