KUMAS : Pertubuhan Kulaan Hj Ahmad Saadun

Ikatan Persaudaraan dan Kebajikan Keturunan Hj Ahmad saadun

Meeting di Restoran Rejab 11/8/08.Pukul 9.30malam

  1. Berlangsung meeting tergempar kulaan Puchong membincangkan program-program pada hariraya ke 4(cadangan).Yang hadir Alias,Ibrahim,Hatta dan Edy.
  2. Cadangan Edy-Pendaftaran(maklumat peribadi)
  3. Cadangan Hatta-Sessi pengenalan Ahli KUMAS
  4. Cadangan Ibrahim-Sessi cadangan Ajk/setiausaha/presiden.(Jawatankuasa Penaja)
  5. Cadangan Alias-Ucaptama oleh Penaung/pengerusi.
  6. Cadangan Ibrahim-Sessi memajukan diri.
  7. -Ulasan oleh Pengerusi.
  8. Cadangan Alias-Matlamat penubuhan dan halatuju oleh Penaung.(Ucapan)
  9. Cadangan Edy-Tempah Banner.
  10. Cabutan bertuah.
  11. Aktiviti bermula seawal 8 pagi hingga 4 petang.
  12. Cadangan 8-9.30—–memasak untuk jamuan tengahari.(kenduri arwah/Tahlil)
  13. 9.45-12.30 tengahari-Ucapan oleh penaung/Ucapan oleh Pengerusi.
  14. kemukan cadangan dan nama Jawatankuasa Penaja(Sukarela)kepada Penaung.
  15. Sessi kemukakan pendapat oleh ahli KUMAS
  16. Sembahyang Zohor berjemaah.
  17. 1.45-2.45- Tahlil kenduri arwah.
  18. – makan/sembang-sembang Kulaan.
  19. 3.30 ptg – majlis bersurai.
  20.                Untuk Pengetahuan semua Kulaan perkara ini adalah yang dibincangkan semasa meeting kelmarin.Urusetia akan berbincang dengan Penaung/Pengerusi/Ahli KUMAS Pangkat Pakcik/Makcik untuk menentukan Jadual sebenarnya.

August 12, 2008 - Posted by | Meeting, Organisasi | ,

8 Comments »

  1. Bro eddy.aku dah dapatkan tempat untuk tempah Banner,di Puchong harga RM90.Tapi kalau tempat lain dapat murah lagi blh bagi cadangan.

    Comment by AO | August 13, 2008 | Reply

  2. bro alias…besar mana bannernya?

    Comment by dZ | August 13, 2008 | Reply

  3. ok…selagi tak de halangan boleh je ikut cadangan ko tu tempah banner, rm 90 tu berpatutan la…janji banner tu besar dan panjang.

    Comment by Eddy | August 13, 2008 | Reply

  4. zamin. ko buat banner kan?aku lupa,Ain ada beritahu,apa kata ko buat banner tu,RM nanti kami uruskan,tajuknya nanti aku bincangkan dengan Otai2 KUMAS.

    Comment by AO | August 13, 2008 | Reply

  5. beri particular… apa yg nak ditulis, kalo ada gambar… e-mailkan sekali. banner nie nak digantung dekat mana? sebab kalo nak buat back-drop, rasanya tak perlu besar sgt, kecuali kita ada stage yg besar.

    Comment by dZ | August 14, 2008 | Reply

  6. dz-gantung dekat kawasan tempat majlis, yang sederhana pun dah ok.

    Cadangan Particular- Nama Majlis tu pun dah cukup so lain kalu banner tu boleh guna untuk akan datang punya majlis.

    Comment by Eddy | August 14, 2008 | Reply

  7. just cadangan…. gambar tuh, sama ada gambar atuk ke… rumah bt 3 ke. just kalau ada. atau sesiapa yg balik cuti sekolah nie, boley tgkp gmbr & e-mail kat kanodesignz@yahoo.com.my

    seperkara lagi… kalau sesiapa ada cadangan, buat logo utk kumas. kalau ada pun ok… x de pun tak apa.

    Comment by dZ | August 14, 2008 | Reply

  8. Bro Zamin, pasal gambar-gambar dont worry,Bro Ib akan settlekan dengan kau.
    Bro Edy,akan settlekan saiz banner dengan kau.
    Kalau ada yang pandai buat logo,buatlah, dah siap tunjuk pada
    ahli KUMAS pada majlis nanti

    Comment by AO | August 15, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: